МЕШАЛКА СM 185 С • -Рачка или волан за празнење на контејнерот
  -Турбо електричен мотор 850 W
  -Резервни делови
  -Сервис и одржување.
 • ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
  -Височина 1400 mm
  -Должина: 1460 mm
  -Ширина: 830 mm
  -Тежина 101.5 kg
  -Волумен: 180 l
  -Работен волумен: 145 l
  -Напајање 220 V
  -Моќност 1 kW