Mikser betoni CE 350

Lartësia (mm) 1560
Length: (mm) 1760
Gjerësia: (mm) 950
Pesha (kg) 200
Vëllimi: (l) 350
Duke punuar Vëllimi: (l) 290
(V) Voltage 230
Fuqia kW 1,1

Mixer CE 350 është për përdorim profesional dhe është projektuar për të përgatitur përzierjet e ndërtimit. Ajo ka një të qëndrueshme - fikse kornizë dhe rrota me rim metalike. Arrestimi dhe zbrazjes është e mundur për të këmbës dhe timon.